MUG CAKE CHOKLAD PROTEIN

 
 
1 Skopa choklad protein (jag har använt vassle protein)
1 ägg
1,5 msk mandelmjöl
1 msk kokosflingor 
1 msk kakao
0,5 tsk bakpulver
1 msk vatten
1 msk grädde
1 msk kaffe
Du kan givetvis använda 2 msk vatten, bara kaffe, mjölk eller grädde efter smak
 
Blanda ihop alltsammans.
Smörj en mugg. Använder man keramikmugg som jag gör behövs det inte.Prova :-)
Micra på högsta nivå max 1 min. Micrar du för länge så blir den torr.
 
Supergod och söt i sig. Men givetvis kan du söta den med sötningsmedel eller sirap.
God som både frukost med keso och fika med lite grädde till.
Bon apetit
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: